Få svar lige her.

Få svar på

Ja. 
webweb.dk varetager vedligeholdelse af eksisterende WordPress blogs, hjemmesider & webshops. Det vil sige at vi ikke bygger websites, men står for den daglige tekniske drift af din nuværende WordPress webløsning.

“100% managed” betyder at vi varetager alt for dig. Både opsætningen af vores service, driften af denne, vedligeholdelse af dit website, backups, monitorering, plus meget meget mere.
Alt hvad du ser i din prisplan varetager vi. Du skal blot nyde en mere sikker & mindre stressende WordPress hverdag. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere at få serviceret dit eget WordPress website.

Nej.
Der er ikke binding på services hos webweb.dk. Der er dog løbende måned, samt 30 dages opsigelse på alle services & disse er forudbetalt på måneds eller års basis. Ved betaling via faktura, betales der per år.

Der er ingen binding på enkeltydelser.

Ja naturligvis. Vi snakker dansk & engelsk.

webweb.dk er i øvrigt en pæredansk virksomhed, der opererer i Danmark, samt betaler skat i Danmark. Sådan som det burde være.

Nej.

Vi monitorerer og skanner dit website konstant, for trusler og angreb. Hvis du skulle være uheldig at blive hacket eller inficeret, finder vi de inficerede filer for dig.

Vi fjerner ikke din virus for dig, men vi finder de kompromitteret filer for dig, og rådgiver dig til at få den korrekte hjælp.
Vi kan dog rulle din server tilbage, fra før angrebet, for at give dig kontrollen tilbage, uden virus.

Nej.
webweb.dk bruger kraftig kunstig intelligens for at holde øje med dine keywords, rankings med mere. Alle resultater inkluderes i din rapport, så du har fuldt overblik over din SEO strategi & effekten heraf.

Nej.
Naturligvis ikke. Vi høster eller sælger ikke vores kunders data. Punktum!
Vi tager din sikkerhed alvorligt.
Ydermere er det primært den tekniske del af din WordPress løsning vi tilgår & du styrer fuldt ud om vi skal have adgang eller ej –  på ethvert givent tidspunkt. Det betyder også at vi naturligvis ikke tilgår dine kunders private data. Vi anfører samlede salgstal fra Woocommere, i din rapport, men vi tilgår aldrig personlige detaljer, cases, lagerbeholdning eller lignende.
VIGTIGT: Dine data sælges ej heller til annoncører eller 3. parts udbydere. Du har fuldt ejerskab & kontrol over alt din data! Nu & fremover!
Al kommunikation imellem webweb.dk & websites er desuden krypteret, så ingen kan se med udefra.

Er du hobbyiværksætter eller har du bare et privat website?

Det er intet problem. Undlad blot at påføre virksomhedsnavn & CVR nummer, på den serviceaftale du indgår.

Du kan som privat ikke trække momsen fra på din service eller køb.

×
×

Kurv